Top
1 юни

Гривна „Защита и Енергия“ с черен турмалин и кехлибар

Всички ние сме заобиколени от невидими вибрации, незабележими излъчвания и фини енергийни полета, включително мисли и чувства, които могат неусетно да нарушат нашето усещане за здравословно благополучие.

Въздействието на тези енергии ни изтощава. Кристалите могат да ни помогнат да се предпазим и да подсилят нашата лична енергия.

 

Гривна „Защита и Енергия“ е изработена от 4 вида естествени камъни – черен турмалин, кехлибар, опушен кварц и цитрин.

 

Черният турмалин е със земна вибрация. Отклонява негативните енергии и електромагнитните излъчватния от компютър, телефон, телевизор. Увеличава физическата жизненост. Този камък изчиства, балансира енергията ни и образува предпазен щит около тялото.

 

Кехлибарът е със средно висока вибрация. Той не е кристал, а вкаменена смола от древни дървета, но винаги е бил ценен заради защитните си качества. Кехлибарът е заземяващ камък и мощно средство за лечение и изчистване. Изчиства околната среда и чакрите, поема негативните енергии и  ги преобразува в положителни сили, които помагат на тялото да се излекува само.

 

Опушеният кварц е с вибрация от земна до висока с много ефективно заземяващо и изчистващо действие. Блокира геопатогенните въздействия, подпомага отделителните процеси и детоксикацията. Учи ни как да се разделим с нещо, което вече не ни служи.

 

Цитринът е с висока вибрация. Това е камъкът на благополучието. Кристал на изобилието, който ни кара да се чувстваме добре. Мощно средство за енергизиране, пречистване и възстановяване. Поема, преобразува и разпръсква токсичните енергии или конфликти. Защитава околната среда. Повдига самочувствието.

 

Размерът на скъпоценните камъни е 6-8 мм. Нанизани са на здрав, издръжлив и еластичен силиконов шнур.

 

Всяко бижу се изработва индивидуално. Срок за изработка 2 работни дни.

 

Доставката е с куриерски фирми Спиди и Еконт. Плаща се при получаване с наложен платеж. Има преглед и тест.

 

Цената на гривната е 20,70 лв.

 

Гривната е подходяща за подарък за жени и за мъже. Подарете я на специален човек, който обича вдъхновението, позитивните вибрации, думите на мъдростта, природата, кристалите, йогата и медитацията.

 

Преди да поръчате гривната измерете обиколката на китката на ръката си с шивашки метър. В случай, че нямате такъв може да използвате хартиена лента, конец, панделка. Обвийте ръката с нея и я наложете на линия. Напишете резултата в поръчката.

 

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА

 

 

Препоръчваме ви още:

Забавни игри за деца в къщи без ТВ и компютър

31 здравословни идеи за закуска на дете

Крем с чия и ягоди

Споделяне
Ключови думи:

Няма коментари

Вашият коментар