Top
13 юли

Рецепти за деца – 15 лв.

Книгата „Рецепти за деца“ е продължение на книгата „Рецепти за бебета и деца“. В нея са събрани рецептите от близо 3 години готвене за дъщеря ми. Всичко е изпробвано и одобрено от нея.

 

Подходящи са за дечица, които вече са захранени с всички хранителни групи, както и за по-големи деца.

 

В нея ще намерите идеи как да приготвите забавна храна или да включите детето в готвенето. Какво може да направите при злояди деца и как да предлагате по-често полезна и здравословна храна.

 

Ще получите много варианти за закуска – здравословни с овесени ядки, зърна и семена, лесни палачинки, както и вкусни изкушения от печива, които не само детето, но и всички хапват с удоволствие като рогчета, гевречета, питки, банички и др.

 

От основните ястия има голямо разнообразие от вкусни супи, интересни пици и зеленчукови ястия, най-различни кюфтенца и лесни рецепти с месо и риба.

 

Има и раздел Следобедна закуска, където ще откриете кремове, мъфини и солени закуски, полезни сладкиши, здравословни бонбони  и напитки.

 

Всички продукти, които използвам са достъпни и се намират лесно на пазара. Рецептите са описани стъпка по стъпка с необходимите продукти и начина на приготвяне.

 

Книгата е подходяща за майки, които нямат много време да готвят, затова и повечето рецепти се приготвят бързо.

 

Както и за всички, които търсят разнообразие и идеи, нови вкусове и изпробвани рецепти.

 

Готвенето е удоволствие, когато е бързо и лесно.

 

А обикновено децата са гладни и трябва да се реагира за минути. Никой няма време да чака яденето, което се готви 1-2 часа. Трябва ни нещо за 5 -10 минути, максимум 30 мин.

 

За тези, които искат да знаят повече книгата съдържа над 150 рецепти, с меки корици, има 122 страници и цената й е 15 лв. Доставката е с Еконт и Спиди, може и в чужбина.

 

ЗА ПОРЪЧКА:

 

Книгата може да поръчате от формата за поръчка, от сайта книги.ею, с лично съобщение тук  или като ми пишете на имейл: p.jordanova777@abv.bg

 

Заповядайте в групата ни Бебешко и детско хранене за още идеи всеки ден.

За всякакви въпроси свързани с храненето може да ми пишете.

 

Препоръчваме ви  още:

Идеи за меню за детски рожден ден

20 забавни игри за детски рожден ден (1 част)

Торта „Поли“

Споделяне

Няма коментари

Вашият коментар