Top
9 май

Гривна за зодия Овен с естествени камъни

Овенът е първият астрологичен знак в зодиака (21.03-19.04.) и е представен е от символа на овена – водачът на стадото.

Основата на символа на знака Овен са овенските рога, които са свързани с настойчивата, напориста природа на знака и способността му да посреща предизвикателствата с пряко противопоставяне.

 

Овенът говори открито  и наистина вярва, че винаги е прав. Той е независим по природа и предпочита да работи сам. Има бърз, находчив ум. По-скоро импулсивен, отколкото благоразумен, той е склонен да взема решения мигновено и те обикновено са прозорливи.

 

Подробностите оставя настрана, като нещо, с което могат да се занимават другите. Той е неспокоен ум, който се отегчава лесно и предпочита бързо да мине нататък.

 

Овенът има добро чувство за хумор, намиращо изява във вид на сатирично остроумие. По детски наивен, което го прави изненадващо уязвим.

 

Романтик по сърце, пламенен любовник и склонен към импулсивни и щедри жестове. Когато се раздразни може да избухне на мига и да се успокои само след минути.

 

Склонен е към егоцентризъм, но когато бъде запознат с дадена ситуация, той ще се бори с цялата си душа за онеправданите.

 

Овенът е смел, цени свободата и прямата дискусия. Умее да осъществява замислите си и хвърля всички сили в работата.

 

На този вечно неспокоен знак му липсва постоянство; той иска всичко веднага.

 

Понякога е склонен да се колебае и отлага. Като цяло издържа на стрес, но прескалено голямото напрежение води до глаболие, раздразнителност и липса на енергия.

 

 

Гривната за зодия Овен е от три силни камъка – аметист, карнеол и зелен авантюрин. Размерът на мънистата е 8 мм, нанизани на ластична корда.

 

Аметистът (от бледолюляков до наситеновиолетов) е мощен защитен кристал с висока духовна вибрация и силни лечебни и пречистващи свойства. Естествено успокоително средство. Блокира геопатогенния стрес и преобразува негативната енергия от околната среда.

 

Балансира върховете и спадовете, разсейва гнева, яростта, страха и безпокойството. Полезен е в случаи на безсъние, причинено от мозъчна стръхактивност, предпазва от повтарящи се кошмари и осигурява здрав сън.

 

Помага при взимането на решения, преодоляване на разсеяността и усилва паметта.

 

Карнеолът (кафяво-червен до оранжев) се счита за любовен талисман, носи благополучие и семейно щастие. Стопля и зарежда с енергия, активира към действие. Помага за богатство, добро здраве, носи успокоение на духа. Пази от нещастия и липса на пари. Не допуска разтакаване в работата.

 

Карнеолът е със земна вибрация и настройва мечтателите към реалността, обединява логика и интуиция. Стабилизиращ камък за възстановяване на жизнеността и креативността. Той дава кураж, провокира благоприятни житейски възможности и мотивира за успех в бизнеса. Подпомага вярата в себе си.

 

Стимулира метаболизма, влияе на женските репродуктивни органи, преодолява фригидността и импотентността, лекува проблеми в долната част на гърба – ревматизъм, артрит, невралгии, депресия в зряла възраст.

 

Авантюринът (зелен) е много позитивен камък за късмет и просперитет. Укрепва лидерските качества и решителността.Окуражанва постоянството. Носи благополучие и емоционален покой.

 

Уравновесява кръвното налягане и стимулира метаболизма, понижава холестерола и предотвратява атеросклероза, успокоява очите, сърцето и действа добре при мигренозно главоболие.

 

Други подходящи камъни за зодията са: рубин, диамант, огнен ахат, червен яспис, розов турмалин, цитрин, гранат, топаз.

 

Всяка гривна се изработва индивидуално според размера на вашата китката. Измерете обиколката на китката си с шивашки метър.

Ако нямате използвайте конец, панделка, връзка като ги наложите около китката и после ги измерите с линия. Полученият резултат обикновено е 17-20 см.

 

Снимките са илюстративни като може да има леко разминаване в цветовете в зависимост от екрана, на който се гледат и различните партиди мъниста.

 

Срокът за изработка на гривната е 3 работни дни.

 

Цената на гривната е 17 лв.

 

Доставката е с куриерски фирми Спиди и Еконт, а в чужбина с Български пощи.

 

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА

 

Препоръчваме ви още:

Гривна „Защита и енергия“ с черен турмалин и кехлибар

Магията на подреждането или методът „КонМари“

Отново имам талия – най-добрата диета за жени

Споделяне
Ключови думи:

Няма коментари

Вашият коментар