Top
4 Дек.

Позитивен буркан „365“

Реших да ви разкажа малко повече за моя буркан „365“. Подготовката за него беше около месец.  Трябваше ми време да прочета и подбера едни от най-вдъхновяващите мисли на известни личности,  достатъчно кратки, за да звучат като сентенции за живота.

365 късметчета

 

Преди години под нашия блок имаше магазинче за сувенири. В него съм влизала може би 2 пъти от любопитство или да купя подарък. Но всяка сутрин до входа му имаше изписана на ръка крилата мисъл, която ме караше да се усмихна или замисля. Беше ми приятно да започвам деня така преди да тръгна за работа. Да се настроя позитивно, за това което ми предстои. Радвах се, че жената от магазина правеше това, тя го правеше за другите, всяка сутрин. Всеки, който минаваше от там прочиташе мисълта на деня. И когато това приключи, защото всяко нещо си има начало и край, ми липсваше. Човек лесно свиква с хубавото, даже не му прави голямо впечатление, но когато свърши се усеща.

 

Това беше отдавна, но така се роди идеята за четене на мисли рано сутрин. За колко време? За 365 дни или за една календарна година, за всеки ден от годината, дори през почивните дни.

 

Това е моят подарък за вас, както и чудесен подарък за скъп човек. И така, важна е идеята, а оттам насетне работата започна.

 

Мислите разделих в 5 категории – Любов, Щастие, Вяра, Успех, Мъдрост. Всяка от тях носи положителен заряд и ни извисява като ни припомня кое е важното в живота.

 

Любов – Обичай себе си! Това е най-важното условие, за да можеш да дадеш любов и на всички останали. Любовта е прекрасно чувство и блажени са тези, които го изпитват. А любовта към другите е нещо много специално.

 

Щастие – Радвай се на живота си и не губи нито миг от него в скука или съжаление. Щастието е в удовлетворението от това, което имаш, способността да му се радваш и да се наслаждаваш на настоящия момент. Щастието е в теб самия и зависи от това, как приемаш живота си.

 

 

Вяра – Вярвай в себе си! Ако не ти кой? Вярата е тази, която ни води в постигането на нашите цели и мечти, тя ни дава надеждата, че ще успеем и че е възможно. Позволи си да мечтаеш.

 

 

Успех – Животът е кратък, няма подходящ момент и ако искаш да сбъднеш мечтите си – Действай! Няма да е лесно, но ще е интересно. И какво по-вдъхновяващо от това, да тръгнеш по своя път и да правиш нещата, които винаги си искал. Това, което мога да кажа само е Успех!

 

 

Мъдрост – Ученето не приключва с гимназията или университета. Човек трябва да се учи непрекъснато от успехите и грешките си. Животът непрестанно се променя, работата, знанията. Мъдростта е в това, никога да не забравяме кое е важното и да гледаме малко по-философски на това, което ни се случва.

 

Всяка сутрин преди да тръгнете за работа или да започнете обичайните си задачи, си изтеглете едно листче от буркана с цвят според настроението ви и го прочетете.  Помнете, само по едно…!

 

Така всяка сутрин в буркана ще има изненада за вас. 🙂

 

Позитивен буркан „365“ e с цена 45 лв.

Срокът за изработването му  е 3 работни дни.

Доставката е с куриерски фирми Спиди и Еконт.

 

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКИ

 

P.S. Бележките в действителност са много по-хубави, лекото размазване в случая е от качеството на снимката. Позволих си да кача няколко текста, за да добиете представа как изглеждат отвътре.

 

Прeпоръчваме ви още:

Коледни и Новогодишни късметчета

Красиви Коледни пожелания

Как да си направим сами коледна украса?

Споделяне

Няма коментари

Вашият коментар