Top
18 ян.

Обичам те, защото…

Защо обичате половинката си? Сигурна съм, че знаете.

Просто когато си зададеш въпроса не се сещаш за нищо конкретно. Обичам го, защото го обичам или няма значение защо, защото е Той и т.н. Със сигурност има безброй неща, които ви правят впечатление всеки ден, тях харесвате и затова го обичате. Помислете и ще откриете не само, че го обичат, а и защо. Повярвайте ми това ще ви помогне още по ясно да усетите чувствата си. А какво по-красиво обяснение в любов може да направите ако му разкриете всичко това. Това не е моя идея, видях я и я направих.

 

Можете да напишете всички причини, за които се сещате на малки бележки и да ги сложите в подходяща кутийка, буркан. Ако решите просто да направите мил жест избройте 10 причини, скромно и забавно. Но ако искате да сте по-изчерпателни в чувствата си и завладяващи може да продължите с  20, 30, 50, 100 и т.н. Има вариант и с 365 броя като там вашият любим човек може да си тегли картонче всеки ден от годината и да се чувства непрекъснато обичан.

 

Ще ви помогна с няколко твърдения.

 

Обичам те, защото…

1. Харесвам колко си забавен и винаги намираш с какво да се шегуваш.

2. Ти си добър, щедър и великодушен.

3. Винаги знаеш какво да кажеш.

4. Караш ме да се чувствам специална.

5. Харесва ми да правим нещата заедно.

6. Ти си перфектен за мен.

7. Искаш да осъществиш мечтите ми.

8. Мечтаем за едно и също.

9. Харесвам начина по който ме обичаш.

10. Имаш страхотни очи.

 

Този вариант е за Него, но винаги може да се направи и за Нея.

 

Може да напишете посланията ръчно или на компютър. Да използвате листчета във формата на сърце или малки картончета. За да са по весели картончетата може да са с различни цветове.  Друг вариант е всяко листче да се навие като папирус и да се завърже с панделка.

 

Подредете ги в малка кутийка във формата на сърце, дървено ковчеже или стилна подаръчна кутия. Напишете някакво лично послание и готово. Имате страхотен подарък за Св. Валентин, годишнина или просто, за да зарадвате любимия.

 

Успех! Ако имате въпроси или искате да обсъдим вашия подарък може да ми пишете тук.

Споделяне
Ключови думи:

Няма коментари

Вашият коментар