Top
4 ян.

Буркан за мотивация на английски език

Наскоро имах поръчка от една дама за буркан с позитивни мисли, но на английски език.

Прегърнах веднага идеята, защото според мен някои цитати звучат по-добре на английски език и понякога се губи част от смисъла при превода.

Направих по нейно желание буркана в коледни цветове покрай празниците.

Преставяйки си обаче, че буркана ще се ползва поне 3 месеца реших следващия да е с шарени късметчета.

Така всяка сутрин ще си теглиш късметче с цвят според настроението ти в момента – бяло, зелено, оранжево, жълто, циклама, синьо.

 

 

Късметчетата съдържат мотивиращи мисли на известни личности, които могат да ни служат като ориентир или стимул с това, което са постигнали в живота си.

Всички ние разполагаме с 24 часа всеки ден. Имаме собствени интереси,  способности, мечти. Дали ще ги осъществим и ще живеем живота, който искаме зависи единствено от нас.

 

 

Това е може би е разковничето. Да разберем, че когато сме готови да действаме ще започнат да стават чудеса и това, което е било само в главата ни, ще стане част от живота ни.

Няма вълшебна пръчица, която да сбъдва желания. Ако искаме нещо силно и работим целенасочено за постигането му, то ще дойде при нас. Важно е да сме фокусирани и мотивирани.

 

 

Бурканът съдържа 120 цитата на английски език. Капакът е на винт и лесно се отваря, а отворът е достатъчно широк да пъхнеш ръката си. Размерите на буркана са 10,7 x 9 см.

Цената е 19 лв.

Поръчката става с попълване на формата отдолу. Доставката е със Спиди или Еконт за цялата страна до техен офис или личен адрес.

 

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА

 

Препоръчваме ви още:

Мисли за родители

Забавни игри за деца в къщи без ТВ и компютър

Мотивация за живот

Споделяне

Няма коментари

Вашият коментар