Top
12 юни

Програма за отслабване „Удоволствие” – 24.06.21 г.

 Програма за отслабване „Удоволствие” е за всички, които искат да свалят килограми без глад и лишения. Програмата започва на 24.06.21 г. (Еньовден) и ще продължи 20 дни до 13.07.21 г.

Първата програма за отслабване, която направих тази година беше „Основна”и в нея говорихме за базови неща свързани с храненето и поставихме основите на нашата съвместна работа. Отзивите от нея може да прочетете в  Програма”Отслабни с Поли”.

 

Втората програма беше „Зелена” и надграждаща. В нея научихме много повече за свежата храна, изчистване на пространството около нас и беше по-психологически насочена към отслабването. Ето какво споделя участник от Програма 2:

„И аз до тук съм – 3 кг. И най-хубавото е, че вече ям понякога баница, картофи, ориз, пица :), все неща, които през последната година и половина си забранявах. И аз съм за нова програма.”

 

Не смятам че глада и лишенията водят до трайни резултати, а по-скоро балансираното хранене, което ни носи удоволствие и наслада. Тайната е не в това да не ядем, а да балансираме правилно храната си и именно за това ще говорим в програмата.

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА САМАТА ПРОГРАМА?

Всеки ден в продължение на 20 дни получавате меню за другия ден с 4 хранения и рецептите към тях + 2 упражнения с физическа или психологическа насоченост.

 

Отслабването е свързано с ХРАНА, но също така с ДВИЖЕНИЕ и ПСИХИКА. За да има добър ефект трябва да се работи във всички направления и понякога е интересно да откриеш неща, за които преди не си и помислял.

 

Получавате и БОНУС група за подкрепа и мотивация. Не сте сам в процеса, което е зареждащо и стимулиращо. Винаги може да попитате ако има нещо неясно, нещо ви притеснява или тревожи.

 

Към програмата има и около 15 кратки видеа, насочени към храненето. Казвам „около”, защото миналия път бяха повече и броя им зависи от това дали ще има допълнителни въпроси, които да обсъждаме.

 

Давам допълнителни материали за четене и гледане, свързани с храненето.

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОГРАМАТА?

Програмата е подходяща за хора, който искат да отслабнат и са готови да пробват нещо ново.

Няма значение къде живеят в град, село или друга държава. Всеки може да участва, достатъчно е да има Viber.

 

Не е необходимо присъствието ви в определено време. Ще видите информацията за деня, когато ви е удобно и можете спокойно да й обърнете внимание.

 

Давам на всеки 3 дни списък с продукти, за да може предварително да се подготвите със закупуването им и да приготвите рецептите.

 

Рецептите са лесни и не отнемат много време. Готви се със сезонни продукти, които се намират на пазара и не са скъпи.

Храната е балансирана и като време на приготвяне. Съчетават се рецепти които не отнемат много време с други, които искат готвене.

Храната е подходяща и за другите членове на семейството. Винаги опоменавам броя на порциите, така че да можете да се ориентирате ако искате да сготвите повече или по-малко порции.

 

Няма да ви се наложи да готвите отделно само за вас. По-скоро ще имате готови идеи и рецепти за деня и няма да мислите, какво да готвите в продължение на 20 дни.

Количествата на порциите са достатъчни като се набляга на по-нискокалорична храна.

Ако нещо не обичате може да го замените.

 

Пробвайте и вижте как ще се чувства тялото ви с този начин на хранене. Наблюдава се промяна още в първите дни, защото храната която ядем оказва влияние на това как усещаме тялото си, имаме ли енергия и настроение.

 

Ако искате да промените нещо не чакайте. Предлагам ви най-лесния начин да започнете с нещо готово, изчислено, с група от още участници и директна връзка с мен по всяко време през периода на програмата.

 

КАК ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ?

Заплаща се предварително 19 лв.такса за участие. Може да го направите по банков път, EasyPay, с паричен превод чрез Еконт или както ви е удобно.

 

Искам да се запознаем, затова ми пишете тук и ще ви дам повече информация и данни за начина на плащане, който ви устройва.

Ако нямате Фейсбук винаги може да ми пишете на имейл: p.jordanova777@abv.bg или да оставите съобщение на формата ни За контакти в горния десен ъгъл. Веднага щом го прочета ще ви пиша.

Доскоро. 🙂

Подарете си Програма за отслабване „Удоволствие” и направете нещо само за вас.

 

Препоръчваме ви още:

Закуска “Здраве”

Крем с чия и ягоди

20 прости правила за отслабване

Споделяне

Няма коментари

Вашият коментар