Top
26 май

Програма „Отслабни с Поли 7“

Тялото ми е щастливо! Когато му давам хубава храна, богата на витамини, минерали и хранителни вещества. Когато пия достатъчно вода и му помагам да се почисти. Когато се грижа за него, правя упражнения, танцувам и се движа. Когато му доставям положителни емоции и приятни преживявания с приятели. Когато му давам нужното количество сън, спокойствие и тишина. Грижа се за него, защото то е моят единствен дом. И ако то е добре и аз ще съм във форма.

 

През годините съм си правила различни експерименти. Хранила съм се разделно, пробвала съм диети. Една година бях вегетарианка. Открих че минаването в крайности не е за мен. Огледах се и видях, че всички кухни в различните страни всъщност готвят като смесват различни продукти. Обикновено са протеини, въглехидрати и мазнини.

 

А тези народи, които са по-дълголетни всъщност ядат още по-разнообразна храна, за да си набавят повече нутриенти. В основата на здравето стои храната или горивото, което даваме на тялото си всеки ден.

 

Ако искате пробвайте сами. Изяжте един шоколад или парче торта и наблюдавайте как ще реагира тялото ви в следващия 1 час. Първоначално ще си доставите удоволствие и ще ви е сладко, с приятен вкус в устата. Но след време рязко ще ви се доспи и силите ви ще намалеят.

 

Ама нали сте изяли нещо сладко, нима не трябва да е точно обратното. Да, но за кратко, после ефекта е обратен.

 

Кафето е по същия начин. То ни вдига за кратко, затова си мислим, че не можем да се събудим без кафе, но после действа диуретично и буквално ни изцежда отвътре.

 

Може да направите същия експеримент и с балансирано хранене например с 2 яйца на очи и гарнитура от салата, може и малка препечена филийка хляб или плод за десерт. Ще видите че ще се нахраните и после ще запазите работоспособността си и няма да ви се доспи.

 

Това е защото кръвната ви захар остава със стабилни стойности и не играе от резките промени в тялото след хранене. Когато се храним балансирано всъщност поддържаме и хормоните си в баланс.

 

Вижте какво включват менютата в Програма „Отслабни с Поли“.

 

От години следвам балансирания начин на хранене. Без глад и лишения, а просто в определени съотношения. През миналата година направих няколко предизвикателства с групи, насочени към този начин на хранене и влизане във форма с упражнения и психологически предизвикателства.

 

Може да видите отзивите след първата Програма „Отслабни с Поли“.

 

Ирина Колева:

„Бих се включила отново в програмата. Харесва ми колко лесно и бързо се приготвя храната, а порциите са дадени в точни количества и може да се прецени, когато трябва да се приготви за повече хора. Децата проядоха броколи и зеленолистни зеленчуци, което ме изуми. Свалянето на килограми стана неусетно, а информацията, която научих ще ми бъде полезна и за в бъдеще! Факта, че бяхме група ми действаше мотивиращо и с радост следях напредъка на останалите! Интесно ми е да видя и продължението!“

 

Вера Иванова:

„Благодаря ти, Поли! Благодарение на теб успях да отслабна с 6 килограма. От теб научих, че не е нужно да гладувам, за да постигна резултати, защото когато се чувстваме сити не мислим постоянно за храна. Научих много интересни и различни рецепти и се храня разнообразно. Радвам се, че ти се доверих! С голямо удоволствие бих се включила в още едно такова предизвикателство.“

 

Навремето имаше едно предаване „Пълна промяна“. Там фитнес инструкторът караше участниците да се хранят по 6 пъти на ден, за да отслабнат. Това ми се виждаше много, но наистина честото хранене с малки и балансирани порции всъшност задвижва метаболизма, а не храненето 1-2 пъти на ден с големи количества храна.

 

Идеята на предаването много ми харесваше. Защото всичко е свързано – хранене, спортуване, поддържане на външния вид и изобщо грижа за себе си. Вървя по пътя на промяната и непрекъснато откривам моите вътрешни съпротиви и резерви. Вече не си заравям като щраус главата в пясъка, а се опитвам да ги разбера и променя.

 

Мога да ви предложа 21 дни да сме заедно. Да готвим, говорим и опитваме нови вкусове. Смята се, че за изграждането на нов навик са необходими 21 дни. Със сигурност няма да се задържи ако вие не го искате, но ако ви хареса ще имате достатъчно време да усетите тялото ви как се чувства.

 

Не предлагам чудеса. Нормалното сваляне на килограми е за 1 месец около 4 кг и пак много зависи кой откъде тръгва. Когато кг са повече по-лесно се свалят.

 

Новата програма за отслабване започва на 9.06., за да влезем във форма преди лятната почивка и ще продължи до 29.06. Програмата се провеждав 2 Viber групи. Едната група е на участниците за помощ, мотивация и подкрепа. В другата група е самата програма с менюта и видеа.

 

Информацията е достъпна по всяко време на телефона ви и не се налага присъствието ви в определени часове. Включвате се, когато имате желание и ви е удобно.

 

Програмата включва:

– 21 менюта с 4 хранения на ден;

– 7 списъка с продукти;

– 15 кратки видеа;

– материали за четене, гледане, психологически задачи;

– физически упражнения;

 

Цената за участие е 30 лв. Заплащането може да стане по банков път, EasyPay, по Спиди, Еконт или PayPal. Запазете своето място за участие като попълните формата отдолу.

 

ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОГРАМА „ОТСЛАБНИ С ПОЛИ 7“

 

 

Ако имате въпроси може да зададете и тях. Ще се свържа с вас. Доскоро. 🙂

 

Препоръчваме ви още:

Крем с чиа и ягоди

Запеканка със сьомга и броколи

Питка с царевичен грис и сирене

Споделяне

Няма коментари

Вашият коментар