Top
16 юни

Любовен буркан за двойки „ТЯ и ТОЙ“

„Мъжете и жените принадлежат на различни видове и комуникацията между тях все още е в много ранна фаза“

Бил Козби

 

Ние сме различни. Темата за мъжете и жените е вечна и на мен лично винаги ми е била интересна. Спомням си, че когато прочетох книгата „Мъжете са от Марс, жените – от Венера“ на Джон Грей пред мен се отвори нов свят и си дадох отговори на много въпроси.

 

Всъщност ние се различаваме не само физически – мъжете са по-силни, високи, тежки и с повече мускулна маса, жените са по-нежни, слаби и със заоблени форми.

 

Мисията ни в живота е различна. Мъжете пазят, охраняват, завземат територии. Жените раждат и гледат деца, грижат се за храната, дома, семейството.

 

Тези архетипове са заложени в нас, а в днешно време ролите са много по-сложни, защото се смесват и от съвременния човек се очаква много повече.

 

Например жената освен домакиня и майка, обикновено ходи на работа. Мъжът, който по цял ден се е трудил след това мие чинии, пазарува или готви. В съвременния живот често си сменяме ролите.

 

Мъжете и жените се различават и психологически. По различен начин мислят, ориентират се в пространството, изразяват емоциите си, справят се със стреса. Използват едни и същи думи, но мъжкият и женският език се различават и смисълът е различен.

 

Например когато жената каже „Можеш ли да изхвърлиш кофата за боклук?“ тя иска той да й помогне. Това което чува мъжът обаче е буквално. Разбира се, че може да изхвърли кофата за боклука, но  това повече е въпрос за това дали може, а не дали ще го направи.

 

Когато тя зададе въпроса „Би ли изхвърлил кофата за боклук, за да ми помогнеш?“ е молба от нейна страна и е по-вероятно той да го направи.

 

Когато общуваме се срещат два свята. Приемаме че партньорът ни е като нас, мисли, чувства и би трябвало да реагира, както ние ще реагирали в тази ситуация, но той непрекъснато ни изненадва с реакциите си. Може би това не е човекът за нас. А може би просто се различаваме.

 

Огледайте се и ще видите че мъжете и жените спорят за едни и същи неща и в другите двойки реагират по подобен начин.

 

Събрах в Любовен буркан „Тя и Той“ една малка част от основните разлики между мъжете и жените под формата на забавни мисли на известни личносте в 222 късметчета.

 

Бракът е съюз между мъж, който не може  да спи на затворен прозорец и жена, която  не може да спи на отворен прозорец.

Огдън Неш

 

Основното което ни събира е любовта. Тя е тази вълшебна сила, която ни движи един към друг, помага ни да се приемаме, да правим компромиси, да прощаваме и да живеем заедно.

 

 

Когато мъжете и жените са способни да уважават и приемат своите различия, любовта им може да разцъфне и да съжителстват в хармония.

 

 

Любовният буркан предлага поглед към истинския живот на двойките.

Всички любовни истории завършват с щастлив край: Оженили се и заживели щастливо. На вниманието на наивните: двойката не е това. Двойката е нов път и предизвикателство. С нея нищо не свършва. Тъкмо обратното, всичко започва. Освен едно: илюзията за съвършен живот без проблеми.

Хорхе Букай

 

И няма нищо по-вълнуващо от това да изживееш всеки ден с любовта на живота си.

Любовният буркан е нестандартен подарък за сватби, годишнини или просто така за двойки, които искат да разнообразят ежедневието си. Може някое късметче да се окаже повод за разговор или размисъл.

 

 

Ако искате да пробвате, може да го поръчате.

 

Цената на буркана е 29 лв.

 

Изработва се в рамките на 3 работни дни.

Доставката е с куриерски фирми Спиди и Еконт. Плащането става с наложен платеж.

 

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА

 

Разгледайте още:

Обичам те, защото…

30 забавни идеи за Св. Валентин

Буркан с късметчета за мъже

Споделяне

Няма коментари

Вашият коментар