Top
27 май

Какво включват менютата в Програма „Отслабни с Поли“?

Програма „Отслабни с Поли“ включва менюта с 4 хранения за деня, задачи и упражнения за самостоятелна работа и кратки видеа. Получавате и група за подкрепа и мотивация и възможност за индивидуална консултация.

 

Менютата са със закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря.

 

Всички рецепти са балансирати и съдържат въглехидрати, протеини и мазнини в определено съотношение по Зоната. В рецептите не са написани хранителнитте блокове, за да е по-лесно на участниците.

 

За всяка рецепта пише колко порции е, така че да прецените да сготвите по-малко или повече според членовете на семейството ви.

 

Закуската може да включва зърнени храни от рода на овесени ядки, елда, булгур и др., печива с овесени трици, кисело мляко, плодове с извара, яйца.

 

Питка с царевичен грис и сирене

 

Закуска „Неделна красота“

 

За обяд е нещо, което става по-бързо от рода на супа, бъркани яйца, салата или сандвич.

 

Фритата с тиквички по Зоната

 

Салата с патладжан

 

Следобедната закуска е междинно хапване. Тя е по-малка и лека и може да е кисело мляко, плодов шейк, филийка с нещо или десерт.

 

Крем с чиа и ягоди

 

Кекс „Шоколадова череша“

 

Вечерята може да бъде бърза от рода на салата и зеленчукови рецепти или да изисква повече време за готвене като ястия с месо, риба, бобови храни.

 

Запеканка със сьомга и броколи

 

Пролетна манджа със свинско, пресен лук и картофи

 

Отговарям на всякакви въпроси по време на програмата. Например ако има храна, която не харесвате с какво може да я замените, ходите на работа и нямате възможност да готвите на обяд, какво може да хапнете, стоите до късно вечер и огладнявате към 22 ч., как да продължите да следвате програмата без да преяждате и др.

 

Ако сега имате въпроси не се колебайте да ми пишете.

 

За участие в Предизвикателството Отслабни с Поли 7, което започва на 9.06. и е 21 дни попълнете формата отдолу. Заплаща се предварително цена за участие 30 лв. за целия период по банков път, EasyPay, Спиди или Еконт. Има възможност за участници и от чужбина.

 

Напишете и телефон за контакти, защото Предизвикателството се провежда във Viber. Не е необходимо присъствието ви в определени часове. Цялата информация ще е в телефона ви и ще имате достъп по всяко време.

 

ФОРМА ЗА ЗАПИСВАНЕ В ПРОГРАМА „ОТСЛАБНИ С ПОЛИ 7“

 

 

Препоръчваме ви още:

Отзиви на участниците от първата Програма „Отслабни с Поли“

Оризови питки (без глутен)

Бананово смути

Споделяне

Няма коментари

Вашият коментар