Top
13 апр.

Буркан на желанията „Вселена“

Има ли неща, които искате, а остават все още далече от вас? Желания, които често мислите и очаквате.

 

Винаги съм смятала, че ние извикваме нещата в нашия живот и си ги пожелаваме. Защо тогава някои желания се нуждаят от повече време или не се сбъдват.

 

Все повече чета и научавам как работи Вселената. Знанието е необятно и е удоволствие да го прилагам в живота си.

 

Когато пожелаем нещо и насочим вниманието си в определена посока, ние съзнателно или не даваме сигнал, че го искаме в живота си. Вселената изпълнява нашите желания, каквито и да са те. 

 

И понякога много скоро ние „случайно“ попадаме на подходящия човек, някой ни казва, че търсят хора във фирмата, която харесваме или получаваме покана за участие във вълнуващо мероприятие.

 

Не можем да предвидим, как това което искаме ще се появи в живота ни. То често е поднесено по друг начин, а не както сме го режисирали в главата си. Но винаги е за наше добро и обикновено получаваме повече, отколкото сме се надяваме.

 

А желанията, които не се сбъдват, ще попитате вие. Признавам, че имах нужда от време, за да го разбера.

 

За да стане желанието, то трябва да е истинско, във вас да няма съмнение че го искате.  Да вложите енергия в него и само като си помислите за това, да се усмихвате и да ви носи радост. Да можете да си го представите, почувствате, усетите, като вече изпълнено.

 

Ако още не сте готови за това, то ще е в режим изчакване.

 

Ако прекалено силно го искате, само за това мислите, говорите и непрекъснато настоявате, всъщност се получава обратния ефект. Отблъсквате го от себе си. И колкото повече, се разочаровате, че не става, толкова повече се съсредоточавате върху липсата му и това че го няма в живота ви.

 

Добре е да искате, да имате цели и желания, които ви окриляват и вдъхновяват. Повярвайте в тях и ще се сбъднат.

 

Създадох Буркан на желанията, за да имате съд, в който да ги събирате. Той е с тъмни стени, за да не се вижда, какво има в него и да не се разсейвате от хартийките или броят на листчетата.

 

Бурканът е ръчно рисуван и лакиран, така че да имате нещо уникално у дома.

 

Важно е да пишете желанията си на хартия, защото така точно формулирате какво искате. Виждате ги, може във всеки момент да ги промените или изкажете по друг начин.

 

Имате пълната свобода да искате. ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!

 

Бурканът започва да работи с първото листче, написано и пуснато там.

 

Използвайте въображението си и опишете с подробности вашето желание. Дайте повече яснота как и кога искате да се сбъдне.

 

Може да използвате шарени листчета, цветни химикали, да рисувате. Накрая сгънете листчето и го приберете в буркана. Оставете желанието да се сбъдне и го пуснете и от съзнанието си.

 

Освободете се и от всякакви страхове, съмнения или недоверие, че това нещо може да стане реалност и дали го заслужавате. Понякога сами не го допускаме или го спираме да дойде при нас.

 

Ако усетите, че имате някакви задръжки или съпротиви относно желанието си, работете с тях. Вижте откъде идват, доколко са реални и дали са ваши убеждения. Изчистете съзнанието си от всичко, което ви пречи да постигнете желанията си.

 

Представете си, че няма ограничения. Нека във вас да остане приятното усещане на очакване.

 

Може да разгледате буркана тук.

 

„Буркан на желанията“ е с цена 25 лв.

Размери 14 x 12 см. Изработва се в рамките на 3-5 работни дни.

Има възможност за индивидуални поръчки с друг буркан или с различни цветове.

 

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА

 

 

Разгледайте още:

Позитивен буркан „365“

Мотивация за живот

Забавни игри за деца без ТВ и компютър

Споделяне

Няма коментари

Вашият коментар